Betaalmethoden - Duncee BV

Betaalmethoden

 

Op duncee kunt met de volgende betaalmogelijkheden een bestelling doen:

 

 

 • Creditcard

 

 • IDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

 

 • Bancontact

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-app. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

 

 • PayPal

Je plaatst een bestelling bij Duncee. Vervolgens wordt u doorverwezen naar een PayPal betaalpagina en  kunt u met een e-mailadres en een wachtwoord inloggen. Dan verschijnt de betaalopdracht en de gegevens van Duncee. Met één klik kan nu de betaling worden uitgevoerd. Het bedrag wordt afgeschreven van uw PayPal-rekening, de bankrekening of de creditcard en Duncee wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. 

 

 • Giropay

Plaatst u een bestelling en geeft u aan met Giropay te willen betalen. Wordt u nadat de eigen bank is geselecteerd, doorgeleid naar internetbankieren van de eigen bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. U autoriseert de betaling op dezelfde manier als bij intenetbankieren. Het bedrag wordt dan afgeschreven van uw betaalrekening en tot slot wordt u en Duncee geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

 • Belfius Direct Net

Klik op het Belfius-logo of op het Bancontact-logo om de Belfius Mobile app te openen.
De betalingsgegevens worden automatisch uitgewisseld. 
Bevestig uw aankoop met uw wachtwoord.

 

 • ING Home'Pay

U kiest de betaaloptie aan en vervolgens logt u in op uw ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig.

 

 • KBC/CBC-betaalknop

U kiest KBC/CBC als betaalmethode in het betaalscherm.
U selecteert uw bank, KBC of CBC.
U wordt doorgestuurd naar de omgeving van de bank en kiest hier op welke manier u wenst te betalen.
U verricht de betaling binnen de beveiligde omgeving van de bank.

 

 • Bitcoin

Bitcoin is een zeer veilige en goedkope manier om te betalen. Bitcoin-betalingen zijn onomkeerbaar en alle Bitcoin-transacties zijn 100% gegarandeerd. 

De wisselkoers wordt vastgesteld op het moment dat de transactie plaatsvindt. Daardoor zijn het bedrag en de uitbetaling gegarandeerd volgens het juiste tarief. Daarnaast is een betaling met bitcoin geheel anoniem.

 

 • Overboeking

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Duncee overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Duncee B.V.
IBAN: NL49 RABO 0329 6100 23
BIC: RABONL2U

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
 • Let wel op: het product wordt pas verstuurd als wij de betaling binnen hebben.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »