Algemene voorwaarden - Duncee BV

Algemene voorwaarden

Lees deze algemene voorwaarden voordat u een bestelling plaatst.

Duncee B.V. (hierna Duncee genoemd) behoudt zich het recht voor deze Algemene voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

"Duncee" verwijst naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Duncee B.V., gevestigd te Gorinchemsestraat 37 (4231BE) Meerkerk. Werkend in Nederland onder het btw-nummer: NL858 702 770 B01, handelend onder Kamer van Koophandel nummer 7140 6352. 

 

1. Algemene Voorwaarden

1.1 Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle items die worden geleverd door Duncee B.V.. Alle bestellingen geplaatst op artikelen geadverteerd op de Duncee B.V.-website op https://www.duncee.nl en https://www.duncee.com worden beschouwd als een aanbod om de items te kopen die voor een bestelling zijn geselecteerd. Er bestaat geen contract tussen Duncee B.V. en de klant totdat Duncee B.V. de bestelling heeft ontvangen en geaccepteerd. Wanneer bestellingen worden geplaatst, ontvangt de klant een e-mail ter bevestiging hiervan. Deze kennisgeving is geen bevestiging dat de bestelling door Duncee B.V. is geaccepteerd, maar alleen een bevestiging dat een bestelling is geplaatst.

1.2 Duncee B.V. behoudt zich het recht voor om het verkoopcontract te annuleren als de betaling voor bestellingen niet volledig is ontvangen vóór de feitelijke verzenddatum.

 

2. Beschrijving en prijs van goederen

2.1 Duncee B.V. heeft ervoor gezorgd dat afbeeldingen zo nauwkeurig mogelijk worden beschreven en gemaakt in overeenstemming met de specificaties van de fabrikant. Desondanks kunnen variaties tussen items optreden. Als er iets is wat u niet begrijpt op de website, stuur dan gerust een e-mail naar Duncee B.V. via info@Duncee.com.

2.2 Alle prijzen op de website zijn in de lokale valuta, inclusief btw. Het BTW-bedrag wordt bij het uitchecken in rekening gebracht op basis van het btw-tarief dat wordt gebruikt door het land waarin de goederen worden geleverd. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de prijzen op de website correct zijn op het moment van het plaatsen van een bestelling. Als een artikel te duur is geprijsd, neemt Duncee B.V. contact op met de klant en biedt het de volgende drie opties:

A. Plaatsing van een nieuwe bestelling tegen de juiste prijs van de artikelen;

B. Annulering van de gehele bestelling;

C. Annulering van de bestelling voor de verkeerd geprijsde artikelen en herbevestiging van de bestelling voor de correct geprijsde artikelen.

2.3 Als de klant niet binnen 24 uur reageert na plaatsen van de bestelling, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Elke betaling ontvangen van de klant wordt binnen 7 dagen teruggeboekt naar de klant. Als Duncee B.V. binnen 2 werkdagen na aanvaarding van de bestelling ontdekt dat sommige artikelen niet beschikbaar zijn, stuurt Duncee B.V. de klant een e-mail om te vragen of de klant een alternatief artikel wenst of een terugbetaling wenst. Als een terugbetaling wordt gekozen, wordt deze binnen 7 werkdagen verwerkt. Als Duncee B.V. niet binnen 24 uur een antwoord ontvangt, wordt de bestelling geannuleerd en volledig terugbetaald. De terugbetaling wordt bijgeschreven op het rekeningnummer van de klant.

2.4 Duncee B.V. behoudt zich het recht voor om de prijzen van items op de website op elk moment van de dag te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de Duncee B.V.-website te controleren.

 

3. Een bestelling plaatsen

3.1 Wanneer een klant een bestelling plaatst bij Duncee B.V., bevestigt de klant dat hij de bepalingen en voorwaarden die in dit document zijn beschreven, heeft gelezen en ermee akkoord is gegaan.

3.2 In het geval van artikelen die verzonden zijn naar een ander adres dan die van de klant heeft Duncee B.V. geen contract met de ontvanger van deze goederen. In dit geval kan Duncee B.V. geen enkele verantwoordelijk toegekend worden voor de bemachtiging van de goederen door de klant.

 

4 Betaling

4.1 Betalingen voor bestellingen kunnen worden gedaan via diverse betalingsmethodes. Het is vereist dat bestellingen volledig worden betaald voordat Duncee B.V. ze verzendt. Als de betaling voor de bestelling mislukt, wordt de bestelling binnen 3 werkdagen geannuleerd, tenzij de klant contact opneemt met Duncee B.V. om anders op te geven, mocht u een andere betalingswijze prefereren verzoeken wij u contact op te nemen met info@duncee.com.

 

5 Bestelling Annuleringen / wijzigingen

5.1 Wijzigingen kunnen op dezelfde dag vóór 10.00 uur lokale tijd worden gemaakt door contact op te nemen met ons e-mailadres of per telefoon. Als een bestelling echter is betaald of verzonden, is annulering niet toegestaan.

 

6 Kosten

6.1 Voor alle bestellingen op onze website zijn er geen verborgen extra kosten. Alle verwerkingskosten zijn ingebouwd in de artikelprijzen die u te zien krijgt. De enige kosten die u betaald, is de artikelprijs zoals vermeld plus BTW en de verzendkosten.

 

7 Verzending

7.1 Artikelen worden normaal gesproken verzonden na ontvangst van de volledige betaling binnen 2 werkdagen. Verzendmethodes worden aangeboden bij het afrekenen en het track en trace nummer van de verzending en de kennisgeving wordt naar u verzonden zodra items zijn verstuurt. Duncee B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen in de levering veroorzaakt door vrachtbedrijven of tussenpersonen die worden gebruikt.

7.2 De klant is verantwoordelijk voor de bestelling zodra het pakket aankomt op het opgegeven afleveradres. Duncee B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden als het pakket na levering is verdwenen. Als een item beschadigd wordt ontvangen, moet de klant Duncee B.V. hiervan binnen 48 uur na ontvangst op de hoogte stellen door middel van een email met vermelding van het ordernummer. Als een item defect is ontvangen, moet de klant Duncee B.V. binnen 14 dagen na ontvangst ervan op de hoogte stellen. Zie de retourprocedure in sectie 8 voor meer details.

7.3 Duncee B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor items die niet bij de klant aankomen als gevolg van fouten gemaakt door de klant of door de klant bij het invoeren van de adresgegevens. De klant moet ervoor zorgen dat alle bestelgegevens worden gecontroleerd voordat een bestelling wordt bevestigd. Merk ook op dat het adres toegankelijk moet zijn voor koerier en als er geen instructies voor verzending zijn, moet de klant ervoor zorgen dat er iemand is die het pakket in ontvangst kan nemen. 

7.4 Houd er rekening mee dat leveringen naar bedrijfsadressen of op een werkplek als ontvangen worden beschouwd zodra ze op het adres zijn aangekomen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het artikel veilig wordt ontvangen.

 

8 Retourneren Procedure

8.1 Een klant kan elk artikel gedurende 14 dagen beoordelen vanaf het moment dat de artikelen zijn afgeleverd op het adres zoals vermeld in de bestellingsdetails. Als de klant beslist om de artikelen te retourneren, zijn de volgende regels van toepassing:

A. De klant is verplicht om ontvangen artikelen binnen 14 dagen na de dag van levering terug te sturen naar een opgegeven retouradres.

B. Een terugbetaling wordt teruggeboekt naar de klant binnen 7 dagen nadat Duncee B.V. de geretourneerde artikelen heeft ontvangen en bevestigt dat de artikelen in goede staat verkeren zijn en niet zijn beschadigd. De klant is verantwoordelijk voor de juiste verpakking van de items of enige juridische kwestie die kan optreden tussen de klant en Duncee B.V. als gevolg van (verkeerd) terugkerende (beschadigde) artikelen.

8.2 Als de klant een ongewoon en onverklaarbaar hoog percentage retouren heeft vergeleken met de gemiddelde retourpercentages binnen Duncee B.V., behoudt Duncee B.V. zich het recht voor om verdere retourdiensten aan de klant te weigeren of de klant uit te sluiten van verdere bestellingen.

8.3 In het geval van ontvangen items die beschadigd zijn of onjuiste items ontvangen, zijn de volgende regels van toepassing:

A. De klant is verplicht om (fotografisch) bewijsmateriaal mee te brengen. Deze foto's moeten (digitaal) worden gemarkeerd en verzonden naar info@duncee.com met vermelding van het ordernummer en het artikelnummer. Bij inspectie beslist Duncee B.V. over een van de drie opties:

I. De schade rechtvaardigt een korting;

II. De schade rechtvaardigt een terugbetaling;

III. Er wordt een nieuw item verzonden.

B. Restituties zijn alleen van toepassing op de artikelen.

C. Duncee B.V. behoudt zich het recht voor om van het bovenstaande af te wijken indien van toepassing op een individueel geval.

D. Indien er schade aan het pakket is moeten de schades aan het pakket binnen 48 uur nadat het pakket gearriveerd is gemeld worden.

 

9 Beperking van aansprakelijkheid en garantiebeleid

9.1 Duncee B.V. is niet aansprakelijk naar de klant voor verlies of schade in omstandigheden waarin:

A. Er is geen schending van een wettelijke plicht verschuldigd aan de klant door Duncee B.V. of zijn werknemers of agenten;

B. Dergelijk verlies of schade geen redelijkerwijs te verwachten resultaat van een dergelijke schending is;

C. Elke toename van verlies of schade als gevolg van een schending door een op een item van dit contract.

 

10 Account

10.1 Duncee B.V. behoudt zich het recht voor om (tijdelijk) een account op te schorten en de betaling te blokkeren om de verzender te laten vallen in de volgende gevallen:

A. Als de klant op enige manier deze algemene voorwaarden schendt;

B. Als de klant op verdenking van fraude staat, inclusief maar niet beperkt tot: opzettelijke niet-levering, in de ogen van Duncee teveel retourneert, orderomleiding, enz.

C. Duncee B.V. behoudt zich het recht voor om een ​​account te beëindigen en om het gebruik van service te voorkomen als de klant deze gebruikt voor illegale activiteiten of als het op enigerlei wijze in strijd is met deze algemene voorwaarden.

 

11 Gegevensbescherming

11.1 Duncee B.V. neemt alle redelijke voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de details van bestellingen en betalingen veilig blijven. Tenzij Duncee B.V. nalatig is, is Duncee B.V. niet aansprakelijk voor ongeoorloofde toegang tot de informatie verstrekt door de klant.

11.2 Duncee B.V. verstrekt niet meer dan noodzakelijk privacy-informatie aan derden om uw bestelling te versturen. 

11.3 Duncee B.V. maakt gebruik van Cookies voor meer informatie verwijzen wij u naar sectie 13.

 

12 Marketingmateriaal

12.1 Alle Duncee B.V.-afbeeldingen zijn niet vrij beschikbaar voor gebruik op welke manier dan ook.

 

13 Cookies

13.1 Wat is een cookie? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

13.2 Gebruik van permanente cookies. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. En daardoor ziet u de reeds geplaatste artikelen in uw winkelmand weer terug indien u de website opnieuw opent. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.”

13.3 Gebruik van sessie cookies. Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

 

13.4 Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

13.5 Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

13.6 Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

13.7 In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

13.8 Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden. Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je verwijderen of permanent blokkeren via je browserinstellingen.

 

14 Algemeen

14.1 Alle artikelen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van bestellen. Tevens kan Duncee B.V. niet garanderen dat de aangeboden prijs correct is, mocht deze anders zijn behoudt Duncee B.V. ten alle tijde het recht om deze bestellingen te annuleren. Als de klant een bepaald item niet op de website kan vinden, is het niet langer op voorraad of is het item niet meer leverbaar. Als de klant nog meer vragen heeft over de beschikbaarheid van de voorraad, aarzel dan niet om Duncee B.V. te mailen op info@Duncee.com. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om ervoor te zorgen dat alle getoonde artikelen op voorraad zijn, biedt Duncee B.V. geen garantie voor de beschikbaarheid van de artikelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »